Lennokkitoiminta

Lentokentällä on mahdollista harrastaa lennokkitoimintaa hyvinkin monipuolisesti. Koska kentällä on myös muuta ilmaliikennettä, täytyy lennokkitoiminnassa noudattaa tiettyjä sääntöjä, jotta vältytään vaaratilanteilta.
RC-Nummela on perustettu kehittämään lennokki-, rc-kopteri- ja rc-autoharrastusta ja puitteita erityisesti Nummelan lentokentän (EFNU) alueella yhteistyössä Nummelan Lentokeskuksen kanssa
Liittymisestä löytyy tietoa hinnasto sivulla tai menemällä suoraan RC-Nummelan kotisivulle painamalla alla olevaa nappia.

RC-Nummela on perustettu kehittämään lennokki-, rc-kopteri- ja rc-autoharrastusta ja puitteita erityisesti Nummelan lentokentän (EFNU) alueella yhteistyössä mm. Nummelan Lentokeskuksen kanssa.

Tässä alhaalla on kartta lennätysalueista. klikkaamalla kuvaa aukeaa samainen kartta pdf tiedostona. Kartan alla on vielä Google Maps kartta paikoista,

Haluatko auttaa kehittämään Nummelan lentokenttää RC-käyttäjän näkökulmasta tai käyttää kenttää RC-harrastukseen? Maksamalla jäsenmaksun liityt jäseneksi, tuet toimintaa ja saat oikeuden käyttää RC-harrastusalueita (jäsenmaksu sisältää kenttämaksun)

Jäsenillä on myös mahdollisuus panttia vastaan saada avain kentän porttiin, sekä konttiin.

 

Lisätietoja RC-Nummela