Sateenkaari_kollaasi

Tervetuloa Nummela Fly-Out leirille

NLK järjestää jälleen tänä kesänä 25.6 – 1.7. 2018 leirin Nummelassa ja tarjoaa kehittävää ohjelmaa kaikentasoisille lentäjille. Toivomme mahdollisimman monen kynnelle kykenevän muuttamaan kirjansa ja lehtitilauksensa osoitteeseen EFNU, ja unohtamaan viikoksi maailman turhuudet.

Ilmoittautuminen ei ole pakollinen, mutta toivomme kuitenkin sinun ilmoittautuvan alla olevasta linkistä, jotta saamme käsityksen osanottajamääräastä, ja pystymme etukäteen suunnittelemaan sopivaa ohjelmaa.

Pääteemana leirillä on irtautua kentältä matkalennoille.

Niille joilla on vähemmän kokemusta, järjestetään termiikki- ja matkalentoharjoituksia kaksipaikkaisilla koneilla opettajan kanssa.

Niille joilla termiikkilentäminen on jo hanskassa järjestetään peltolaskuharjoituksia, jotta voidaan turvallisin mielin irrottautua kentän vetovoimakentästä.

Lennetään sitten vaikka puljassa kaukaisuuteen. Kokeneemmat voivat kaitsia ja merkkailla nostoja jos tulee ongelmia.

Matkaa jo lentäville järjestetään tehtäviä tai leikkimielisiä kilpailuja, niin että saadaan vähän tsemppiä parantaa tasoa.

Iltaisin puretaan lennot yhdessä ja tutkaillaan viisaiden konkarilentäjien kanssa miten meni.

Vietä viikko nautiskellen ilmailusta

Hinaukset ovat itsestäänselvyys ja kaikille järjestyy kotiinkuljetus Etelä-Suomen pelloilta, joten sitäkään ei tarvitse stressata.

Päivän kaari alkaa aamubriiffingillä, ja illalla saunassa käydään vielä kerran läpi päivän urheilusuoritukset. Toimisto ja kerhojen kämpät ovat käytettävissä yöpymistä varten.

Huonompien ilmojen sattuessa ja termiikkiä odotellessa käydään läpi nykyajan elektroniikan ihmeellisyyksiä, kuten laskinten käyttöä, ja vaikka matkalentämisen teoriaa. Kertokaa meille kiinnostavista aiheista, niin pyrimme löytämään hyvän tarinankertojan.

 

Tapio_tourula2
Vetäjät

Leirin lentotoiminnan vetäjinä toimii Tapsa Tourula tukenaan vahva joukko nummelalaisia lennonopettajia ja muita veteraaneja.

Rivakasti ilmaan

Tutkimme mahdollisuutta hankkia kentälle taas vintturi leirin ajaksi, jolloin saisimme lentämiseen useimmille aivan uuden dimension. Vintturin tilanne selviää kevään mittaan.