Mikäli olet käyttänyt talvisäilytykseen Nummelan Lentokeskuksen lentokonehallia ja haluat tehdä niin myös tulevana talvena, pyydämme sinulta tietoja itsestäsi ja säilytyksen kohteesta. Ole ystävällinen ja täytä alla oleva kaavake ja paina lähetä. Tiedotamme hallien täyttötalkoista ja muista säilytykseen liittyvistä asioista tällä sivulla ja sähköpostitse.

Huomaathan, että esim. polttoainekannuja yms. ei saa säilyttää halleissa ja säilyttäjä vastaa itse säilytettävän kohteen vakuutusturvasta.

Talvisäilytyksessä yhteyshenkilöinä toimivat

Talvisäilytyksen tietolomake

Yhteystiedot
Osoitetiedot
Säilytettävän esineen tiedot
CAPTCHA
Please wait...

Tiedotuksia

Morjens talvisäilyttäjät,

 

Kevät keikkuvin tulevi. Sitä on tässä seurattu ja yritetty löytää sopiva ajankohta hallien tyhjentämiseen. Kentällä on vielä lunta ja sen jälkeen seuraa vaihe jolloin päällystämättömillä alueilla ei voi ajaa. Tämän hetken ajatus on, että sunnuntaina 14.4.2019 klo 13 olisi yhyeistalkoisiin ensimmäinen ajankohta. Pääsiäisviikonloppuna meidän porukka on muissa maisemissa ja niin varmaan moni muukin, joten silloin ei veneitä siirretä. Lauantaina 27.4.2019 klo 11 olisi sitten viimeinen hetki viedä vene vesille. Tuolloin halleihin siirretään jo koneita ja lentokausi alkaa.

 

Jos kevät etenee joutuisasti, viikonloppuna 6-7.4 voi olla mahdollista ottaa ulos veneitä, jotka ovat hallissa eturivissä, mutta tästä on sovittava erikseen. Otapa yhteyttä, jos sinulla on pakottava tarve saada veneesi tuolloin.

 

Kerron muutaman päivän kuluttua, miltä tilanne kentällä näyttää.

 

Risto,
Puh: 0400513737
Sähköposti: