Kurssille osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen etukäteen. Mikäli et muutamassa päivässä ilmoittautumisestasi saa vahvistusta, ota yhteyttä lentokeskukseen. Kurssi alkaa klo 10:00. Paikka on NLK:n toimisto, joka löytyy, kun menee Air Hotellin parkkipaikan oikeasta reunasta tietä pitkin eteenpäin. Portin luona on punainen rakennus, jossa on luokka.

Nummela-26Lentokeskuksessa on mahdollista majoittua kurssin aikana. Ilmoita halukkuudestasi etukäteen, jotta paikka varmasti järjestyy.

Lääketieteellinen kelpoisuustodistus vaaditaan ennen ensimmäistä yksinlentoa ja tämän anominen edellyttää ilmailulääkärillä käymistä. Listan ilmailulääkäreistä löydät täältä: http://www.trafi.fi/ilmailu/ilmailulaaketiede/ilmailulaakarit_2

Lääketieteellinen kelpoisuustodistus kannattaa hakea ennen kurssin alkua. Näin varmistutaan siitä, että yksinlennot voidaan aloittaa, kun se oppilaan etenemisen kannalta sopii.

Mikäli oppiminen on koulutusohjelmassa määriteltyä hitaampaa, voidaan jatko-opetus antaa joko varaamalla paikka yhdelle moduulille tai sopimalla koulutuksesta oman opettajan kanssa.

Kurssi maksetaan ennen kurssin alkua Nummelan lentokeskuksen tilille. Ota kuitti mukaan kurssin ensimmäisenä päivänä. Hyväksymme nettipankista tulostetun kuitin.

Kurssin suorittaminen edellyttää läsnäoloa koko kurssin ajan. Mikäli tarvitset vapaata kurssilta, keskustele siitä kurssin opettajan kanssa. Suuri määrä poissaoloja haittaa etenemistä niin, että aikataulussa ei yleensä pysytä. Suosittelemmekin, että oppilas varaa kurssin ajan kokonaan purjelennolle.

Mikäli oppilaalla on jokin muu lupakirja, voi opetuksen varata varaamalla yhden viikon moduulin tai neuvottelemalla lentokeskuksen kanssa erityisjärjestelyistä. Kurssin hinta määräytyy tarvittavan lentomäärän perusteella.